Home » Cursusaanbod » Rally-fun

School4dogs Rally-Fun

 

Voor wie? 

Heb je het college of IcD samenwerken bij school4dogs gevolgd dan kun je bij ons verder in de sportacademie, mantrailen en nu ook in de

Rally-Fun. Heb je een hond die het hartstikke leuk vindt om met jou samen te werken, dan is Rally-Fun misschien iets voor jullie.

Wat gaan we doen?

We gaan bij de Rally-Fun aan de slag met gehoorzaamheidsoefeningen, behendigheid, balans en neuswerk. De cursus bestaat uit 8 lessen, waarbij er verschillende oefeningen aan bod komen en we iedere les een ander parcours lopen. Hoe verder we komen in de cursus, hoe lastiger de parcoursen worden. Rally-Fun biedt je de kans om op een leuke ontspannen manier met je hond te trainen wat je relatie met je hond bevordert en zorgt dat je samen plezier beleeft in het samen werken. Het uitgangspunt is dan ook het samenwerken met de hond tijdens de oefeningen. Daarbij mag de hond verbaal aangemoedigd worden ,mag je commando's meerdere malen herhalen en mag je de hond tijdens de oefeningen belonen.. Dat is het grote verschil met bijvoorbeeld de echte obedience. Het doel is een vrolijke combinatie die samen met plezier een parcours afleggen.                              We hebben bij de Rally-Fun meer dan 60 oefeningen, oplopend in moeilijkheidsgraad waardoor er steeds meer uitdaging in de parcoursen komt. De oefeningen worden aangeduid met bordjes en vormen samen een parcours.

 

Rally-fun (vanaf 1-8-2018 veranderen de prijzen)

Voor wie:  ouder dan 1 jaar en het college afgerond hebben.

Duur: 8 lessen van 60 minuten. 

Prijs: €80,=   

Aanmelden kan via het inschrijfformulier 

 

Heb je meer dan 2 lessen gemist krijg je geen certificaat en kun je niet voor naar de vervolgcursus.